Witam wszystkich! Trochę to mnie tu nie było... Opowiem wam w skrócie co się stało z Czarnym Krajem...
Żyliśmy jak dawniej. Po moich staraniach, przystąpiliśmy do MOWiR. Gdy nadszedł czas nauki (wrzesień), a mnie nie mogło być w domu, uzgodniłem z MOWiR, że przejmą Czarny Kraj pod opiekę, aby przetrwał ten czas samotności "przezimował". Zgodzili się. Przez pewien okres nie mogłem się udzielać w MOWiR. Wtedy to mój syn Abdullah ad Aykmvig postanowił, że przejmie władzę w kraju. Włamał się na moje konto, mi ograniczył możliwości administracyjne na forum. Według MOWIR to on był bohaterem, ponieważ aktywność ze strony naszego kraju była znikoma, a on nie pozwolił wyrzucić nas z MOWIR. Doszliśmy do wniosku, że połowa kraju będzie jego. Tak zrobiliśmy. Nastąpił podział na Islamską Federację i Socjalistyczną Republikę Ludową Czarnokrajestanu (ja zarządzałem drugim tworem). Miałem już dość prześladowań syna i postanowiłem podbić IF. Wszystkie nasze siły wojskowe ustawiły się przy granicy. Największe wyrzutnie rakiet były w gotowości. Obeszło się jednak bez ich użycia. Wtedy to musiałem powierzyć kraj komuś innemu. Postanowiłem, że Nordii. Przyjęli nas gościnnie. Tak staliśmy się ich kolonią zamorską.
(-)Herr Faders ad Vankavig (Aaron I)