|
Rudolf Habsburg
|
 |
« Odpowiedz #50 : Sierpień 19, 2008, 21:33:26 » |
|
Oczywiście. Przylgnęło do mnie synu określenie "Obywatel polskiego v-świata". A do ciebie nic.
|
|
|
|
|
|
Jego Arcyksiążęca Mość Rudolf Karl Franz herzog von Habsburg-Lathringen Arcyksiążę Austriacki Książę Karyntii Feldmarschalleutnant
|
|
|
rhad
Użytkownik

ShinRa Kampaniwa!
|
 |
« Odpowiedz #51 : Sierpień 19, 2008, 22:48:59 » |
|
Oczywiście. Przylgnęło do mnie synu określenie "Obywatel polskiego v-świata". A do ciebie nic.
Się niechaj wujek nie wywyższa. Scholandia, Wandystan, Baridas, Solardia, Erboka, Tuolelenkka, Gnomia, Valhalla, Dreamland, WinkTown, Confederate Rianates of Lemuria - robi wrazenie, nie?
|
|
|
|
|
|
Jego Gideńska Ekscelencja Rhadmor Aleksander Konstantyn Ewangelia Tuomas diuk van Hälsing-Cubalibre de Bourbon-Adamas , Kniaź Cyberii, Wilk Arktyczny, Gwarant Królestwa Marchewki, Przewodniczący Tymczasowego Rządu Republiki Baridas, Faraon Tanisu,Pan Tuolelenkki, Jedyny Obrońca Wiary.
|
|
|
|
MichalORhada
|
 |
« Odpowiedz #52 : Sierpień 20, 2008, 05:06:27 » |
|
Wręcz przeciwnie ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mardred von Salvepol-Nova Vita
|
 |
« Odpowiedz #53 : Sierpień 20, 2008, 08:18:53 » |
|
Żeby się tatuś nie zdziwił. 
|
|
|
|
|
|
Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita vel. Żelazny Żuk Okoczia  Flaga brugijska, ale nie narzekam, przesłanie ważniejsze.
|
|
|
|
Rudolf Habsburg
|
 |
« Odpowiedz #54 : Sierpień 20, 2008, 19:24:52 » |
|
Się niechaj wujek nie wywyższa. Scholandia, Wandystan, Baridas, Solardia, Erboka, Tuolelenkka, Gnomia, Valhalla, Dreamland, WinkTown, Confederate Rianates of Lemuria - robi wrazenie, nie? Sarmacja, Scholandia, Austro-Węgry, Dreamland, Surmenia, Rotria, UKZT, Carstwo Rosyjskie, Micropolis, Cesarstwo Aztec, Republika Ateńska (Athenian Republic)- też buzia się rozstwiera, nie?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2008, 19:36:02 wysłane przez Piotr IV Romanow-Wolecki »
|
|
Jego Arcyksiążęca Mość Rudolf Karl Franz herzog von Habsburg-Lathringen Arcyksiążę Austriacki Książę Karyntii Feldmarschalleutnant
|
|
|
Altair
Użytkownik

Altair Alfa de Bourbon
|
 |
« Odpowiedz #55 : Sierpień 21, 2008, 00:00:32 » |
|
No mi się roztwiera  Drogi Wuju, czemu chcesz rodzinę rusyfikować? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paulina Cell
Aktywny użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #56 : Sierpień 21, 2008, 06:49:26 » |
|
Się niechaj wujek nie wywyższa. Scholandia, Wandystan, Baridas, Solardia, Erboka, Tuolelenkka, Gnomia, Valhalla, Dreamland, WinkTown, Confederate Rianates of Lemuria - robi wrazenie, nie? Sarmacja, Scholandia, Austro-Węgry, Dreamland, Surmenia, Rotria, UKZT, Carstwo Rosyjskie, Micropolis, Cesarstwo Aztec, Republika Ateńska (Athenian Republic)- też buzia się rozstwiera, nie? Mnie się nie otwiera  No mi się roztwiera  Drogi Wuju, czemu chcesz rodzinę rusyfikować?  Bo Rusyfikacja to dobro.  I Rosja to dobro  - miewam zboczenia  Ale Rosja to bardzo dobre i wielkie dobro  Niech Cię wujaszek dobrze tej cyrylicy wyuczy  Chciałabym kiedyś usłyszeć jak Altair paju 
|
|
|
|
|
|
Szczęśliwa wnuczka, córka, matka, babcia  - kapłanka - Prezydentka Gubernatkorka - ta co zniszczyla psychikę Alitaira Alfy - Organizatorka imprez - wredna i zła - często rozmyślam nad światem  - NCzas powróci gdy Neopolis powróci! Moje v urodziny 17.03.2007-2009
|
|
|
|
Mardred von Salvepol-Nova Vita
|
 |
« Odpowiedz #57 : Sierpień 21, 2008, 09:29:13 » |
|
Się niechaj wujek nie wywyższa. Scholandia, Wandystan, Baridas, Solardia, Erboka, Tuolelenkka, Gnomia, Valhalla, Dreamland, WinkTown, Confederate Rianates of Lemuria - robi wrazenie, nie? Sarmacja, Scholandia, Austro-Węgry, Dreamland, Surmenia, Rotria, UKZT, Carstwo Rosyjskie, Micropolis, Cesarstwo Aztec, Republika Ateńska (Athenian Republic)- też buzia się rozstwiera, nie? Mnie się nie otwiera  No mi się roztwiera  Drogi Wuju, czemu chcesz rodzinę rusyfikować?  Bo Rusyfikacja to dobro.  I Rosja to dobro  - miewam zboczenia  Ale Rosja to bardzo dobre i wielkie dobro  Niech Cię wujaszek dobrze tej cyrylicy wyuczy  Chciałabym kiedyś usłyszeć jak Altair paju  I mówi to ślązaczka? De facto narodowo spokrewniona z Niemcami?
|
|
|
|
|
|
Mardred Jakub von Salvepol-Nova Vita vel. Żelazny Żuk Okoczia  Flaga brugijska, ale nie narzekam, przesłanie ważniejsze.
|
|
|
|
Ludwik Bourbon
|
 |
« Odpowiedz #58 : Sierpień 21, 2008, 09:48:33 » |
|
Mardredzie, Śląsk się kończy tam, gdzie dotarł zabór rosyjski 
|
|
|
|
|
|
Bo we mnie drzemie diabeł tak na prawdę proszę państwa.
Zdeklarowany Antysarmata.
|
|
|
|
Rudolf Habsburg
|
 |
« Odpowiedz #59 : Sierpień 21, 2008, 11:53:05 » |
|
No mi się roztwiera  Drogi Wuju, czemu chcesz rodzinę rusyfikować?  A po co rusyfikować, jak połowy z nas nie daje się?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|